Kettesben pihenésről

A férjemnek vettem azt a 3 napos pihenést. Szeptember elején van foglalasunk. Tegnap este elkezdtünk erről beszélgetni, hogy mikor megyünk, stb. Majd mindketten megállapítottuk, hogy sem a gyerekek, sem pedig mi nem vagyunk megérve rá, hogy ilyen hosszú időt külön legyünk :))))
Történt ezért, hogy jönnek ők is, sőt, anyum is. Így pár órára lehetünk kettesben, de a gyerekek is ott lesznek velünk. Azt hiszem pihentetjük még kicsit ezt a kettesben elutazást. :) még tisztán emlékszem az érzésre, hogy pár éve még sóvárogtam azért, hogy gyerekeimmel nyaraljak. :))) most van itt az ideje, hogy minél többet együtt legyünk.

Megjegyzések

 1. Jo dontes!!
  Bizony, mekkorat fordult veletek a vilag
  Fantasztikusan szerencsesek vagytok
  👍👍

  VálaszTörlés
 2. :)
  Mikor pár hónapja írtad ezt a kettesben wellnesst, már akkor sem értettem, hogy szopizó gyerekkel ezt hogy.
  Jó lesz így is biztos.

  VálaszTörlés
 3. Szia. Nekünk mikor összeházasodtunk már volt 2 közös gyerekünk. A nászútra vittük őket is meg anyukámat is :D :D 2 teljesen különálló szobák volt a hotelben. Napközben együtt voltunk mind, este még csak kettesben :)

  VálaszTörlés
 4. 2 ejszakas wellnessre mi is nemreg mentunk eloszor kettesben, masfel eves koraban. De mar nem szopizik regota. Elotte 1-1 ejazakakat tavol volt nar :)
  Gondolom a munkaba allassal ugyis kell valtoznia par dolognak a hazatol tajan, a szoptatassal kapcsolatban is, hiaba csak 4 oras allas.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Újratervezés-update

Lemaradva

Félidő